Goedkoop een auto of bestelbus huren in Roosendaal!

Bij autoverhuur Autohopper Roosendaal huur je makkelijk en snel een auto. Kom je uit Roosendaal, Rucphen, Oud Gastel of Nispen? Dan is Autohopper Roosendaal de autoverhuurder bij jou om de hoek om een auto of bestelbus huren.

In onderstaand overzicht kan je makkelijk (24/7) een auto reserveren of prijsberekening maken.

(0165) 393 333

De no-nonsense autoverhuurder

Heb je een kleine auto (al voor € 25,- per dag) nodig om even op (zakelijk) bezoek te gaan, een ruime station of personenbus voor een vakantie, dan is Autohopper Geleen de juiste autoverhuurder voor jou. Ook verhuren wij een brede range van bestelbussen. Van een kleine bestelauto (3m3) tot een grote bakwagen met elektrische laadlift (20m3) wat ideaal is voor een verhuizing. Dit tegen scherpe tarieven met goede en transparantie condities zonder addertjes onder het gras. Dat noemen wij nou No-Nonsense!!

Onze aanbiedingen

Goedkoop een bestelbus of verhuisbus huren in Roosendaal!

Heb je goederen te vervoeren of ga je verhuizen? Dan heeft Autohopper een ruim assortiment bestelbussen. Variërend met een inhoud van 3m3 (formaat Peugeot Partner) tot 20m3, (verhuiswagen met elektrische laadlift) wat ideaal is voor grote volumes of zware spullen. Al onze bussen mag je rijden met een normaal B-rijbewijs.

Huren zonder addertjes onder het gras!

Wil je een auto of bestelbus huren maar toch niet teveel geld uitgeven en zonder addertjes onder het gras? Dan ben je bij Autohopper autoverhuur aan het juiste adres. Autohopper is een landelijke verhuur formule met meer dan 115 vestigingen in het land, Autohopper is no-nonsense autoverhuur en maakt het voor iedereen mogelijk om eenvoudig een jonge representatieve auto of verhuisbus te huren.

Zakelijk huren of shortleasen?

Heb je zakelijk behoefte aan flexibele mobiliteit voor korte of lange periodes? Speciaal voor onze zakelijke klanten die regelmatig een auto of bestelbus huren hebben wij zakelijke tarieven. Wil je hier meer informatie over? Neem dan even contact op met onze verhuur afdeling. Telefoon: 0165 – 39 33 33 of mail: info@carwashfactoryroosendaal.nl

Waar zitten we?

Laan van Brabant 68
4701 BL Roosendaal

(Tegenover het Belastingkantoor, op het Veoliaterrein)

Telefoon

(0165) 39 33 33

Email

info@

Klanten vertellen

"Goed uitgeruste grote carwash. Mooi onderhouden en goedkoop."

Klanten vertellen

"Prima wasstraat met goede service en hadmatige voorwas. Tevens een goede plek om een aanhangwagentje te huren"

Openingstijden

  • Maandag t/m Zaterdag

08:30 uur - 18:00 uur

  • Zondag

10:00 uur - 17:00 uur