Roosendaal – Carwash Factory Roosendaal is in juni 2019 gestart met de verhuur van personenauto’s en bestelbussen voor de particuliere en zakelijke markt. In samenwerking met de bestaande verhuurmaatschappij Autohopper is er een verhuurafdeling opgezet binnen deze bekende autowasstraat in Roosendaal.

Nandor en Allard Trumpi hebben het besluit genomen auto’s te gaan verhuren om hun dienstenpakket te verbreden daarmee tegemoet te komen aan de veranderende mobiliteitsbehoeften. “Er zijn steeds meer particulieren en ondernemers die kiezen voor huur of (short)lease op het moment dat er een (extra) auto nodig is. Mits zij kunnen rekenen op betrouwbaarheid, beschikbaarheid en een scherpe prijs. Aan die vraag kunnen wij door de samenwerking met Autohopper voldoen.”

Professionele autoverhuur is een mooie aanvulling op ons bedrijf. Allard Trumpi is verantwoordelijk voor de verhuur binnen het bedrijf en zal het aanspreekpunt worden voor de klanten. Omdat we weten dat er meer vraag is naar het huren van auto’s en bussen voor de verhuur of shortlease hebben we er bewust voor gekozen om niet zelf het wiel uit te vinden, maar de samenwerking met Autohopper aan te gaan. Auto’s verhuren is echter een vak apart en om die reden sluiten wij ons bij de Autohopper formule aan. Autohopper verwerft een steeds groter aandeel in de autoverhuurmarkt, ze hebben al meer dan 115 vestigingen in Nederland. Vanaf nu kunnen we nieuwe auto’s en (verhuis)bussen (ook bakwagens met laadlift) verhuren die altijd nieuw en voorzien van airco en audio-installatie, en je huurt al een personenauto vanaf slechts € 25,- per dag! Mark Dekker van Autohopper legt uit: Carwash Factory Roosendaal verhoogt haar servicegraad en de consument kan om de hoek tegen een uiterst scherp tarief een betrouwbare auto of bus huren.

No-nonsense

Autohopper is een formule die vanuit de klant uit is bedacht en ontwikkeld. Een no-nonsense autoverhuurbedrijf waardoor het makkelijk en dichtbij is om een auto te huren, ter plekke of via internet. En vergeet niet de flexibiliteit; dus ook de mogelijkheid om een auto voor langere periodes te huren of in de vorm van shortlease. Het doel is om uit te groeien tot een brede mobiliteitspartner, iets wat we nu al voor de klanten kunnen zijn.

Reserveren

Neem voor reserveren contact op met Autohopper Roosendaal
Tel: 0165-393333 of ga rechtstreeks naar de website: www.autohopper.nl.