Binnenreiniging

Echt een schone auto? Maak dan gebruik van onze combideal, binnen een uur is uw auto weer schoon van binnen en van buiten. Terwijl wij uw auto onderhanden nemen, kunt u genieten van een gratis kopje koffie en gebruik maken van onze gratis wifi.

De Binnenreiniging is alleen mogelijk in combinatie met Het Beste wasprogramma. Wij hebben hier een mooie combideal voor.

Afspraak maken

De combideal is alleen te boeken op afspraak. Dit kan van maandag tot en met donderdag waarbij er maar plek is voor 5 klanten per dag. Als u onderstaand formulier invult dan sturen wij u een bevestiging van de afspraak.

Geur / stank uit uw auto laten verwdijnen!

Je hebt wellicht al eens geroken hoe fris en schoon het tijdens en na een onweersbui ruikt. Onze ozongenerators beschikken over een hoogwaardige Corona ontladingsbuis die hoge concentratie ozon produceert, hiermee wordt zuurstof omgezet in actieve zuurstof ”Ozon” genaamd. Deze ozon vernietigd effectief alle geurmoleculen en bacteriën. Na ongeveer 35 minuten wordt de Ozon vanzelf weer omgezet in zuurstof. Ozon maskeert dus geen geurtjes maar pakt het geurprobleem bij de wortel aan zodat nare geuren niet meer terug komen. Omdat Ozon een gas is penetreert het zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen.

 

Waar zitten we?

Laan van Brabant 68
4701 BL Roosendaal

(Tegenover het Belastingkantoor, op het Veoliaterrein)

Telefoon

(0165) 39 33 33

Email

info@

Klanten vertellen

"Goed uitgeruste grote carwash. Mooi onderhouden en goedkoop."

Klanten vertellen

"Prima wasstraat met goede service en hadmatige voorwas. Tevens een goede plek om een aanhangwagentje te huren"

Openingstijden

  • Maandag t/m Zaterdag

08:30 uur - 18:00 uur

  • Zondag

10:00 uur - 17:00 uur